Gebroken bout betekent einde Hellendoornrally

Het zat weer niet mee tijdens de thuiswedstrijd van het Haverkate Rallyteam. Op de eerste proef van de Hellendoornrally, die 20 en 21 september op het programma stond, brak een bout die door het onderblok naar buiten kwam. Ger Haverkate en zijn gelegenheidsnavigator Martijn Beuze moesten de prachtige BMW E30 M3 al op de eerste klassementsproef aan de kant parkeren. Lees verder.

Pech voor Haverkate in Hardenberg 

Ze hadden er zoveel zin in, de mannen van het Haverkate Rallyteam. Helaas mocht het niet zo zijn. Tijdens de Vechtdalrally, afgelopen zaterdag rondom Hardenberg, eindigden Ger Haverkate en navigator Kees Hagman met hun BMW E30 M3 in een bouwland en beschadigden door het vele zand het stuurhuis van de krachtpatser. Desondanks kijkt het team terug op een mooie strijd in Divisie 5. Lees verder.

 

Veel pech voor Haverkate in Sulingen  

Het was een ware slijtageslag afgelopen weekend tijdens de Rallye Sulinger Land. Een van de deelnemers die problemen ondervond was Ger Haverkate, die met navigator Chris Aaltink zijn prachtige BMW E30 M3 op de Duitse proeven uitliet. Ondanks veel tijdverlies haalde de equipe toch de finish en kan het team terugkijken op een leerzaam weekend. Lees verder.

 

Haverkate trapt rallyseizoen af in Sulingen  

Aankomend weekend staat rondom het Duitse Sulingen de Rallye Sulinger land op de rallykalender. Een van de deelnemers is Ger Haverkate uit Ambt Delden. Samen met navigator Chris Aaltink laat Haverkate zijn prachtige BMW E30 M3 uit op de uitdagende Duitse klassementsproeven. Het doel is duidelijk: finishen. Lees verder.

 

Seizoen 2013: nieuwe ronde, nieuwe kansen!  

 
Het Haverkate Rallyteam is hard aan het werk om alles rond te krijgen voor het nieuwe seizoen. Op dit moment wordt door HSP Development de laatste hand aan de schitterende BMW E30 M3 gelegd. Ger Haverkate uit Ambt-Delden neemt weer plaats achter het stuur, ondersteund door zijn serviceteam en Dries Bosch van Boschtuning.nl. De rechterstoel van de Beamer wordt dit seizoen door iemand anders bemand.  

Navigator
Chris Aaltink uit Nijverdal heeft in 21013 de taak van Aaldert Aaltink als vaste navigator overgenomen. Chris navigeert alle wedstrijden, met uitzondering van de Vechtdal Rally en de Koln Ahrweiler Rally. Tijdens die twee evenementen leest Kees Hagman de pacenotes voor. Voor de Hellendoornrally is het bijrijderstoeltje overigens nog vacant!

Social Media
Het Haverkate Rallyteam is nu ook actief op Twitter en Facebook! Volg ons en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Fotografie
Dit seizoen maken we gebruik van twee vaste fotografen en bestellen we daarnaast losse foto's bij, mochten we wat moois tegenkomen. Marcel Slagers fotografeert tijdens de Nederlandse wedstrijden, terwijl Nils Pfennig de Duitse rally's voor zijn rekening neemt.  

Kalender
De kalender voor dit seizoen vind je hier. Helaas kon het team door drukte niet deelnemen aan de Vogelsberg Rallye, de eerste wedstrijd is nu de Rallye Sulingerland (4 mei). Later meer informatie!